Je Weet Toch..

de makers van de brede tip
Tipit
diverse custom
JeWeetToch tips
Tipit
Dutch
De makers van de BREDE tips!
JeWeetToch Box
Dutch
Tipit
Classic tips
JeWeetToch tips

Over Je Weet Toch Producties

Misschien kent U de brede filtertip, wereldberoemd in Alkmaar en omgeving. Nou, die is dus van onze hand. Je Weet Toch is een specialist in het maken van filtertips van zeer hoge kwaliteit. Onze filtertips zijn in Nederland gefabriceerd, van, voor en door rokers. Verder zijn wij uw partner op het gebied van filtertips op maat, al dan niet voorzien van uw eigen logo! Met onze Classic of Tipit Custom lijn is van alles mogelijk.

Ons bereikte al spoedig het signaal dat deze behoefte landelijk begon te groeien. Reden voor ons om buiten de Noord-Hollandse regio te treden.

Je Weet Toch in uw shop

Regelmatig houden we onszelf op de hoogte van wat er in de  shops leeft. Zeer belangrijk voor uw producten. Uiteindelijk zijn het uw klanten waarvoor we het doen. Versterk met onze producten de shop, geef uw shop het aanzien die het verdient. Aan de meeste wensen van de klant kunnen wij voldoen, met andere woorden "geen wens is ons te gek"....JE WEET TOCH!!!

Op deze site kunt U filtertips bestellen uit onze vaste series zie onze catalogus. Kijk gerust even rond in onze Webwinkel, bent U ondernemer vraag dan hier uw inlogcode aan.

 

 

 

Ondernemer?

Bent u ondernemer? Vraag dan hier uw login aan voor speciale prijzen!!!

Gebruikerslogin

Contact

Je Weet Toch producties
Spaarne 50
1703 MT Heerhugowaard

BTWnr. 184754471B03
KVK 58149732
IBAN NL 27 RABO 0344209113

e: info@filtertip.nl
t: 06-25345971
   06-50524336

Bekijk hier  onze
Algemene voorwaarden

contactformulier

Meer filtertips...