Je Weet Toch..

de makers van de brede tip
diverse custom
Tipit
Tipit
JeWeetToch tips
De makers van de BREDE tips!
Dutch
Dutch
JeWeetToch Box
Tipit
Classic tips
JeWeetToch tips

 Over Je Weet Toch Producties

Misschien kent U de brede filtertip, wereldberoemd in Alkmaar en omgeving. Nou, die is dus van onze hand. Je Weet Toch is een specialist in het maken van filtertips van zeer hoge kwaliteit. De filtertips van Je Weet Toch zijn gemaakt door en voor rokers. Al onze producten zijn van volledig Nederlands fabricaat en speciaal voor U gemaakt.

Wij onderscheiden ons van de bestaande spelers op deze markt, door de hoge kwaliteit die wij in onze producten aanbieden. Onder de ons reeds bestaande klantenkring wordt onze flexibiliteit, in product en levering alsmede prijs, zeer gewaardeerd en geprezen.

Met onze vaste standaard Classic, Tipit of Custom lijn is van alles mogelijk.

Je Weet Toch in uw shop

Regelmatig houden we onszelf op de hoogte van wat er in de shops leeft. Zeer belangrijk voor uw producten. Wij zijn dan ook met enige regelmaat in uw shop aanwezig. Zo  informeren wij ons ook over de behoefte onder uw klanten. Want uiteindelijk zijn het uw klanten waarvoor we het doen.

Versterk de uitstraling van uw shop! Wij zijn vooral gespecialiseerd in het op maat maken van producten voorzien met uw eigen beeldmerk, logo en overige gegevens. Geef uw shop het aanzien die het verdient, met behulp van de door custom gemaakte producten. Aan de meeste wensen van de klant kunnen wij voldoen, met andere woorden, "geen wens is ons te gek, JE WEET TOCH!!!”

Bestellen

Op onze site kunt u terecht voor de door u benodigde filtertips en overige zaken. U kunt bestellen uit onze vaste series, zie hiervoor onze catalogus. Of U nu als particulier of zakelijke klant wilt afnemen, het is allemaal mogelijk. Met een geregistreerd klantaccount kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Een zakelijke klantaccount is geheel kosteloos en werkt zeer eenvoudig.

Mogelijke zakelijke klanten ontvangen periodiek van ons een mailing met daarin onze bestellijst, diverse samples en een kortingscode. Voor alle duidelijkheid, deze kortingscode kunt u uitsluitend met een geregistreerd klantaccount gebruiken. Kijk gerust even rond in onze Webwinkel, bent U ondernemer vraag dan hier uw inlogcode aan.

U kunt ons ook bereiken per email: info@filtertip.nl of bellen met 06-25345971 of maak gebruik van het contactformulier.

Overige producten

Aangezien wij een grafische achtergrond hebben, kan Je Weet Toch Producties tevens uw zakenpartner zijn voor uw overig drukwerk van/of andere producten. Zo kunnen wij diverse producten voorzien van de opdruk die u wenst. Wij bedrukken; T-shirts, led-panelen, koffiemokken, aanstekers, bar-/notitieblokken, etc..

 

 

 

 

Ondernemer?

Bent u ondernemer? Vraag dan hier uw login aan voor speciale prijzen!!!

Gebruikerslogin

Contact

Je Weet Toch producties
Spaarne 50
1703 MT Heerhugowaard

BTWnr. 184754471B03
KVK 58149732
IBAN NL 27 RABO 0344209113

e: info@filtertip.nl
t: 06-25345971
   06-50524336

Bekijk hier  onze
Algemene voorwaarden

contactformulier

Meer filtertips...